סדנת מכירות בטלפון - טלמרקטינג מדהימה

כי זה כייף למכור בטלפון כשיודעים איך למכור

נמאס לך מרשימות שרופות? רוצה להגדיל את אחוזי התיאום,ההגעה והמכירה? רוצה לקצר זמני שיחת מכירה ולייעל אותה? סדנת מכירות טלפוניות או טלמרקטינג בלועזית 'הנסיך שבטלפון - המכירה המלכותית' הסדנה שמביאה מוקדי מכירות ליעדי מכירות נשגבים. סדנא ממוקדת, חדה, מצחיקה שמביאה לתוצאות ולהגדלת כמות המכירות בארגון שלך.

 
צור קשר כבר עכשיו לתגבור המכירות הטלפוניות בארגון!

 

אנשי מכירות לא אוהבים מכירות בטלפון, זה רק בגלל שהם לא שולטים במיומנויות המיוחדות של המכירה הטלפונית. מומחי מכירות שהתמחו בכך נהנים מהמכירה הטלפונית, אנו מזמינים אתכם להינות מהניסיון שנצבר- במהלך השנים הקמתי, אפיינתי, ניהלתי והדרכתי מוקדי מכירות ושרות טלפוניים בארגונים כגון -בנקים, בתי חולים, רשתות שונות, סקיוטק, כללית משלימה,אסותא, פורטל דרושים, נונה אינטרנשיונל, דלקן 2000, המי"ל,ארגון ערכים העולמי ועוד...למדתי המון מה עובד ומה לא עובד, ניהלתי אנשי מכירות ולמדתי מלמטה מהם התפיסות, התובנות ,החשיבה, הכלים והטכניקות שמביאים מכירות ועוד מכירות יום אחרי יום. כל זאת בשילוב עם היכרות עמוקה של תפיסות וכלי מכירות מהמתקדמים בעולם הביאו לפיתוח סדנת מכירות טלפוניות שעושה שינוי ומגדילה מכירות של מוקדים טלפוניים.

 

"העבודה עם השל שינתה את שורת הרווח שלנו. פשוט כך."
יאיר כחל, מנכ"ל יאיר כחל - יחסי ציבור בע"מ

  

"אני ממליצה בחום רב על השל כיועצים מהשורה הראשונה שיוכלו לסייע,להשביח ולייעץ לכל ארגון אשר יבחר בהם."
סיגל אלגרישי, 'כללית אסטיקה וכללית משלימה'
  אסותא בית החולים הפרטי הטוב בישראל"העבודה מול השל וצוותו הרגישה כמו משפחה"
אתי ימין, ראש אגף משאבי אנוש - 'אסותא מרכזים רפואיים'

 

פורטל דרושים חיפוש וגיוס עובדים מהמובילים בישראל"כל תהליך המכירה בארגון עבר התמקצעות"
דרור אפשטיין, מנכ"ל משותף פורטל 'דרושים'

 

ליצירת קשר ללא כל התחייבות צלצלו 054-3077777 כבר עכשיו

 

 סדנת טלמרקטינג - מכירות בטלפון

 

סדנת מכירות בטלפון 'הנסיך שבטלפון - המכירה המלכותית' - מה בסדנא?

 

  • אנרגיות,כייף והמון הומור ומוטביציה
  • הצגת מודל תהליך מכירה מוכוונת לקוח
  • מה צריך כדי למכור ולהיות איש מכירות בטלפון– תובנות מהותיות להצלחת מכירה
  • חוקי מכירה מלכותיים לטלפון
  • כלים לטיפול בהתנגדויות בשפת הלקוח
  • המון סימולציות

כל תכני סדנת המכירות – 'הנסיך שבטלפון- המכירה המלכותית' מותאמים לשפת הארגון, תכני הארגון, לקוחות הארגון, הקשיים והתנגדויות לקוח עימם מתמודדים אנשי מכירות בטלפון.

 

סדנת מכירות בטלפון 'הנסיך שבטלפון- המכירה המלכותית', מילה אישית ממני – השל


מוקד טלפוני מעולה הוא מרכז עצבים ונתב ההצלחה העסקית של הארגון, זה כל כך חשוב לוודא שהמוקד יהיה לא פחות ממעולה, ההצלחה העסקית שלך היא השליחות שלי ושל הצוות שאיתי. זו האמונה והמטרה הבלתי מתפשרת, הסיבה שאני, השל וכל הצוות, באים כל יום לעבודה. הדבר שנותן לנו כח ואנרגיה להמשיך ולעשות את זה, להרצות,ללוות לאמן ולתת ייעוץ מקיף ומתקדם כדי להביא אותך למיצוי כישוריך העסקיים.

 

סדנת מכירות בטלפון 'הנסיך שבטלפון- המכירה המלכותית' – שאל את מי שכבר הצליח


אל תסתמך רק על דעתי, אתה מוזמן לצפות במכתבי ההמלצה והוידאו ממליצים, ופשוט ליצור קשר, לשמוע אישית ממני, להתרשם וגם לדבר עם מי שכבר הצליח (לאחר שעבר את סדנת 'הנסיך שבטלפון - המכירה המלכותית' כמובן) להגיע ליעדים מכירות נשגבים שהיו לפני כן רק בגדר חלום עבורו.

ליצירת קשר ללא כל התחייבות צלצלו 054-3077777 כבר עכשיו

  

סדנת מכירות בטלפון 'הנסיך שבטלפון- המכירה המלכותית' – למי זה טוב?


• ארגון שמבין שמוקד מכירות ושרות זה ליבת ההצלחה העסקית
• ארגון שרוצה להגדיל אחוזי סגירה ותיאום פגישות
• ארגון שרוצה למצות את כמות הלקוחות הפוטנציאלים
• ארגון שרוצה לקוחות מרוצים
• ארגון שמבין שנאמנות לקוח היא עניין מאוד ריווחי ונכון

 

אתה לא לבד, הדבר החשוב הוא שתדע שיש לך שותף טוב לדרך. השל רייחלביץ והצוות שלו עומדים לרשותך. יחד איתך נצליח ונביא את כישוריך כמנהל ומנהיג למקסימום. ואת הארגון למקום האמיתי בו הוא ראוי להיות.



לקבלת ייעוץ עסקי (ללא התחייבות)

מלא פרטיך כאן ונחזור אליך בהקדם

שם
טלפון
דואל
שם חברה

מבין לקוחותינו

לקבלת טיפים

שם
מייל

כל הזכויות שמורות © השל ייעוץ עיסקי

ייעוץ עסקי  |  ייעוץ ארגוני   |  פרופיל חברה  |  תנאי שימוש  |  מפת האתר

מענה אנושי  |  יחסי ציבור   |  רואה חשבון  |  הנהלת חשבונות |  מרצים


נבנה ע"י אינטרנט פולפאוור :: חברת בניית אתרים